Novosti

MAFIJAŠKE ORGIJE

Manekenke u strahu: Privatni pornići završili u policiji

Manekenke u strahu: Privatni pornići završili u policiji
PHOTOS.COM

Mobiteli srpskih kriminalaca puni su privatnih snimki seksa s poznatim manekenkama i pjevačicama. Najpoznatija je ona na kojem se plavokosa srpska pjevačica 'druži' sa 'zemuncima'.

Navodni pornić Nataše Bekvalac kojim je nalaznik njezinog iPhonea navodno pokušao ucjenjivati plavokosu pjevačicu, nije jedini koji je završio u krivim rukama.

Naime, prema pisanju srpskog Pulsa pornići mnogih njezinih kolegica nalaze su rukama policije!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvor iz policije otkrio je za Puls na koje sve načine intimne snimke stižu do publike, tko su njihovi režiseri, a tko gledatelji.

Tako je navodno jedna od prvih zaplijenjenih snimki ona na kojem je jedna "poznata plavokosa pjevačica koja se dvaput udavala", a režiser snimke jedan je od vođa originalne postave "zemunskog klana". Snimka je zaplijenjena tijekom akcije "Sablja" 2003. godine.

Spomenuta pjevačica snimljena je tijekom seksa pored stola punog kokaina. Osim nje, u bludničenju je sudjelovalo još nekoliko djevojaka, a "zemunci" su navodno išli u krug i seksali se sa svim djevojkama naslonjenim na stol.

Isti se mafijaški šef snimio i za vrijeme seksa s jednom hrvatskom manekenkom, a na svom mobitelu imao je pozamašnu kolekciju privatnih pornića s poznatim damama.

Izvor tvrdi da nema zloupotrebe ovakvih snimki i da se one mogu koristiti samo ukoliko osim seksa na njima postoji određeni detalj koji dokazuje neku kriminalnu aktivnost, na primjer, ako se na njima vidi droga ili oružje.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!