Novosti

opasan za druge nacionalnosti

'Osijek je depresivan grad pun mržnje!'

'Osijek je depresivan grad pun mržnje!'
PIXSELL

Prema pisanju New Europe, Osijek je jedno od najdepresivnijih mjesta 28. države članice Europske unije.

Osijek je jedan od najdepresivnijih gradova Hrvatske, ispunjen mržnjom, prenosi New Europe.

Ako je vjerovati pisanju ovog portala, Osijek je 'uspavani grad s oko 125.000 stanovnika koji se nalazi u istočnoj Hrvatskoj, u kojem su uočljive traume iz rata'.

"S traumama iz rata i vidljivim ožiljcima, kako na secesijskim zgradama tako i na njegovim stanovnicima, uz recesiju i visoku stopu nezaposlenosti mladih, grad na Dravi nudi pregršt razloga za brigu i malo za veselje", napisali su upoznavajući europsko stanovništvo s novom članicom njihove zajednice.

Također su napisali kako je opasno naći se u Osijeku ako ste druge nacionalnosti, ali i čak iz druge regije u Hrvatskoj.

"Kako bi vratili tračak nade u očaj, omladinska organizacija odlučila je podijeliti poruke nade sa svojim sugrađanima. Stoga će dvjesto inspirativnih poruka biti ispisano na unaprijed određenim zidovima, pothodnicima, biciklističkim stazama i gradskim tramvajima, sve u istom stilu, istim slovima, nadopunjujući arhitekturu grada. Projekt financira EU, a provodi se u sklopu obrazovnih aktivnosti i kulture u Hrvatskoj", također je naglasio portal New Europe naglasivši kako stanovništvo ipak pruža nekakav otpor apatiji.

Stoga, Osječane će sigurno razveseliti poruke poput 'Ja sam uvijek tu za tebe', 'Volim svim srcem' i 'Njeguj dijete u sebi'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!