Novosti

NOVOSADSKA TRAGEDIJA

Mladići i djevojke umrli zagrljeni u toaletu

Mladići i djevojke umrli zagrljeni u toaletu
Blic

Inspektor, koji je među prvima ušao u novosadski klub Kontrast nakon požara, priznao je da su tijela žrtava pronašli zagrljene u toaletu. "Čak su djelovali mirno, kao da spavaju", priznao je.

Jedan od inspektora koji je prvi ušao u novosadski disko klub Kontrast, u kojem je u subotu navečer izbio požar, rekao je kako je beživotna tijela petero mladih pronašao zagrljene u toaletu, prenosi Blic.

"Vatra ih praktički nije ni dotaknula. Čak su djelovali mirno, kao da spavaju", rekao je inspektor i naglasio kako su umrli od udisanja dima.

U požaru koji je izbio nešto poslije dva sata u noći na nedjelju u diskoteci Kontrast u Novom Sadu život je izgubilo šest osoba, tri mladića i tri djevojke. Nastradali su imali između 24 i 29 godina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Srbijanski ministar policije Ivica Dačić izjavio je da je požar, najvjerojatnije zbog neispravnih instalacija, izbio na bini Kontrasta poslije čega su posjetitelji u panici istrčavali iz diskoteke.

Slična tragedija u Novome Sadu dogodila se i prije 4 godine kada je u kafiću Loundž, također zbog požara stradalo 8 mladih osoba, a dvije su teže ozlijeđene, a u hotelu Putnik život su izgubile dvije osobe.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!