Novosti

SJEDNICA VLADE

Za Vladu neprihvatljive teze o udruženom zločinačkom pothvatu

Za Vladu neprihvatljive teze o udruženom zločinačkom pothvatu

Za Vladu su neprihvatljive izrečene teze o udruženom zločinačkom pothvatu, a vezano uz vojno-redarstvenu akciju "Oluja" koja predstavlja legitimnu obrambenu akciju poduzetu u cilju oslobođenja državnog teritorija.

ZAGREB - Nakon izricanja presude hrvatskim generalima u Haagu, Vlada je održala sjednicu na koju je pozvan i predsjednik Republike Ivo Josipović.

Za Vladu su neprihvatljive izrečene teze o udruženom zločinačkom pothvatu, a vezano uz vojno-redarstvenu akciju "Oluja" koja za Republiku Hrvatsku predstavlja legitimnu obrambenu akciju poduzetu u cilju oslobođenja državnog teritorija, ističe se u priopćenju Vlade objavljenom na internetskim stranicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vlada prihvaća zaključke iz Studije Akademije pravnih znanosti Hrvatske "Teorija zajedničkog zločinačkog pothvata i međunarodno kazneno pravo - izazovi i kontroverze".

Hrvatska Vlada podnijet će zahtjev za stjecanje statusa prijatelja Suda u ovom predmetu, stoji na kraju priopćenja.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Doris Dragovic, Doris Pincic
  Omiljena pjevačica i voditeljica Doris&Doris: Pinčić se pohvalila fotografijom s obožavanom pjevačicom Dragović i saznala informacije koje su je šokirale

  Nije tajna da je voditeljica showa „Fittest Family“, Doris Pinčić Rogoznica velika obožavateljica lika i djela jedne od ponajboljih hrvatskih pjevačica Doris Dragović.

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Reci što misliš!