Novosti

NEPRAVMOĆNA PRESUDA

Kosor ne gubi nadu

Kosor ne gubi nadu

Premijerka izjavila kako presuda protiv generala Gotovine, Čermaka i Markača nije pravomoćna.

ZAGREB - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je u petak kako izrečena presuda protiv hrvatskih generala Gotovine, Čermaka i Markača nije pravomoćna.

Pred nama je, kako je kazala, žalbeni postupak budući da je prvostupanjsko sudbeno vijeće utvrdilo da je hrvatsko državno vodstvo sudjelovalo protivno međunarodnom pravu i konvencijama UN u zajedničkom zločinačkom pothvatu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Moram reći da je to za vladu neprihvatljivo, naglasila je dodavši kako će njezina vlada kao i do sada poduzimati sve u skladu s pravnim mogućnostima da se ta kvalifikacija pred drugostupanjskim vijećem poništi.

"Mi se istine ne bojimo, ponosni smo na naše pobjede i na sve one koji su omogućili da danas Hrvatska bude slobodna, neovisna i demokratska država, poručila je premijerka. Dodala je kako je Hrvatska također i država vladavine prava u kojoj se poštuju svi zakoni, pravosudne institucije i njihove odluke.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Doris Dragovic, Doris Pincic
  Omiljena pjevačica i voditeljica Doris&Doris: Pinčić se pohvalila fotografijom s obožavanom pjevačicom Dragović i saznala informacije koje su je šokirale

  Nije tajna da je voditeljica showa „Fittest Family“, Doris Pinčić Rogoznica velika obožavateljica lika i djela jedne od ponajboljih hrvatskih pjevačica Doris Dragović.

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Reci što misliš!