Novosti

PETERO POGINULIH

Crni vikend na hrvatskim cestama

Crni vikend na hrvatskim cestama

U posljednja  24 sata na hrvatskim cestama poginulo je petero ljudi, a nekoliko ih je ozlijeđeno.

ZAGREB - U prometnoj nesreći koja se oko 5,20 sati dogodila u Komletincima na vinkovačkom području, smrtno je stradala 31-godišnja vozačica iz Otoka, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Žena se kretala osobnim utomobilom, u kojem se nalazio i 25-godišnji suputnik, iz pravca Otoka prema Komletincima. Iz još uvijek neutvrđenih razloga, u komletinačkoj Ulici braće Radića, vozačica je izgubila nadzor nad vozilom te automobilom sletjela u odvodni kanal te poginula na mjestu nesreće dok je suputnik u osobnom automobilu zadobio lakše tjelesne ozljede.

U mjestu Pitomača dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 37-godišnji vozač osobnog automobila, izvjestila je jutros PU Virovitičko-podravska.

Nesreća se dogodila oko 22,30 sati kada je 37-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom Dravskom ulicom, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te je sletio u putni jarak.

Automobil je udario u dva stabla, putni most i dvorišnu ogradu, a vozač je zadobio teške tjelesne ozljede uslijed kojih je preminuo u Općoj bolnici u Virovitici.

U sudaru motocikla i automobila koja se dogodila na cesti Vrbovec-Dugo selo smrtno je stradao 52-godišnji muškarac, doznaje se u PU zagrebačkoj.

U prometnoj nesreći u Karlovcu vozačica Škode Octavije je oko 20 sati na raskrižju Brze ceste i Ulice kralja Tomislava udarila djevojčice koje su se vozile biciklima. Automobilom je probila zastitnu ogradu pothodnika i umalo završila u pothodniku.

Prema riječima očevidaca, žena je dojurila velikom brzinom iz pravca Mostanja. Bilo joj je zeleno svijetlo na semaforu, no jedan automobil, koji se uključio iz sporedne ceste, joj je oduzeo prednost. Kako bi ga izbjegla, vozačica je skrenula desno i završila na nogostupu.

Djevojke su hitno prevezli u karlovačku bolnicu gdje im je pružena pomoć. Jedna je teško ozlijeđena, a jedna lakše.

Još dvije osobe poginule su u sudarima kod Zaprešića, odnosno Vrbovca.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!