Novosti

VREMENSKE NEPRILIKE

Splitska bolnica pretrpana novim pacijentima

Splitska bolnica pretrpana novim pacijentima
PIXSELL

Zbog velikih vremenskih neprilika koje su pogodile Split, gradska bolnica puna je ozlijeđenih koji su zadobili lomove nakon pada zbog poledice.

Splitska bolnica je puna ozlijeđenih, uglavnom osoba koje su zbog vremenskih neprilika zadobile lomove nakon pada zbog snijega i poledice, izvijestio je ravnatelj Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split Dujomir Marasović.

"Lomova građana je sve više, mi smo zatrpani takvim pacijentima“, kaže Marasović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po njegovim riječima vjerojatno će se donijeti odluka da se iz bolnice otpuste pacijenti iz Splita kako bi mogli ostati oni koji su dopremljeni iz drugih mjesta ili novi pacijenti.

U školama u Splitu i ostalim mjestima na području Splitsko-dalmatinske županije, po jučerašnjoj odluci gradskog i županijskog kriznog stožera, nastave ni danas nema zbog teških vremenskih prilika koje veće četvrti dan ugrožavaju to područje.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Testirali smo znanje Duške Jurić o Bibinom svijetu: Evo kako je prošla! (thumbnail)
  Intervju Evo kako danas izgleda Sandra iz 'Bibinog svijeta': Duška Jurić je novinarka, ali priznaje: 'Pamtit ću to cijeli život'

  Gledatelji RTL Kockice ponovno je mogu gledati u omiljenoj seriji 'Bibin svijet', a mi smo razgovarali s mladom novinarkom Duškom Jurić koja je glumila buntovnu Sandru Fruk

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Reci što misliš!