Novosti

KAOS U GRADU

Snijeg najteže pao Riječanima

Snijeg najteže pao Riječanima

Snježno nevrijeme je zahvatilo veći dio Hrvatske, a HAK upozorava vozače da na put ne kreću bez zimske opreme. Dodatne probleme stvara i bura.

Snijeg otežava promet u Istri, na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te mjestimice u Slavoniji, javio je u subotu rano ujutro HAK.

 Zbog najave vrlo lošeg vremena i veće količine snijega u cijeloj zemlji HAK savjetuje vozače da na put ne kreću bez zimske opreme i ako je moguće odgode putovanje. Trebat će voziti opreznije zbog niskih temperatura i moguće poledice u unutrašnjosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jak vjetar i snježna mećava na području Jošana, Prijeboja, Baških Oštraija i Vratnika smanjuju vidljivost pa se vozačima savjetuje krajnji oprez.

HAK dodaje da je zbog niskih temperatura moguća poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima.

Najviše problema snijeg je izazvao u Rijeci gdje se u petak navečer urušio krov klizališta "Morska pahuljica" smještenog na Gatu Karoline Riječke. Zabilježeno je i tridesetak sudara, a na parkirane su se automobile rušila stabla. Riječki su vatrogasci do subote u 14 sati imali 40-ak intervencija.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!