Novosti

Pronađeno i tijelo majke Ivane

Obdukcija pokazala da se maleni Patrik utopio, otac moli medije: 'Pustite me da tugujem u miru'

Oko četiri kilometra uzvodno kod mjesta Otok u glavnom derivacijskom kanalu HE Čakovec na dubini od 5,6 metera ronioci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec u srijedu su locirali automobil

Automobil je u četvrtak ujutro izvučen iz jezera HE Čakovec, a RTL doznaje kako je nešto iza 16 sati iz jezera izvučeno i tijelo Ivane, majke ranije pronađenog dječaka Patrika.

"Molim medije da me puste da tugujem u miru",  kazao je suprug Ivane i otac dječaka Patrika, Valentin Fogadić, piše Večernji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

emeđimurje javlja kako su lokalni ribiči u popodnevnim satima uočili kako jezerom pluta nepoznato mrtvo tijelo te su to odmah javili policiji.

Vezana vijest

Ivana i Patrik Fogadić nestali prije tri dana Nastavlja se dramatična potraga za majkom i sinom: Ivanina sestra moli javnost da se suzdrži od osuda

U ranije pronađenom automobilu, kojem nedostaju prednje vjetrobransko i desno bočno staklo, bila je dječja sjedalica, a pronađeni su i dokumenti Ivane i Patrika Fogadića.

(FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL)

Ivanino je tijelo, kao i Patrikovo, vjerojatno isplivalo van automobila nakon slijetanja.

Policija je u popodnevnim satima izdala priopćenje u kojem se navodi kako je na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti Patrika Fogadića utapanje. Kasnijim prepoznavanjem tijela službeno je potvrđen i identitet petogodišnjeg dječaka.

(FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL)


Ivana Fogadić je prije četiri dana napustila obiteljsku kući u naselju Totovec te povela sa sobom 5-godišnjeg sina Patrika, nakon što je na Facebook stranici objavila oproštajno pismo s porukom o samoubojstvu te najavila kako će u smrt povući i sina.

(VIDEO: Marko Jurinec/PIXSELL)

akumulacijskom jezeru HE Dubrava kod Preloga u srijedu je pronađeno tijelo dječaka, a da je riječ o Patriku, potvrdio je njegov stric Robert Fogadić, koji je bio prisutan poslijepodne prilikom izvlačenju tijela iz jezera.

Vezana vijest

Valentin Fogadić njoj i sinu još nema traga Suprug nestale Ivane: 'Ništa se nije naslućivalo, u nedjelju smo tražili apartman na moru'

Stric je briznuo u plač te zavapio: "Bože, Bože, zašto si to napravila?", javlja emedjimurje. Na mjesto događaja došao je i otac malog Patrika, Valentin Fogadić, koji se bacio u jezero zazivajući djetetovo ime.

Glasnogovornik Policijske uprave međimurske Radovan Gačal izjavio je da je proveden očevid te će nad tijelom dječaka u četvrtak biti napravljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Podsjetimo, u srijedu poslijepodne uz kanal HE Čakovec na potezu između Orehovice i Otoka, jedan od paraglajdera je prolazeći tim područjem autom uočio možebitno mjesto udara i 30 metara dalje tragove slijetanja automobila u rijeku. Nešto dalje navodno je uočio i dijelove branika.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!