Novosti

Bandić stigao na posao

'Pucao bih si u glavu da grad ne može na kratko vrijeme funkcionirati bez gradonačelnika'

'Pucao bih si u glavu da grad ne može na kratko vrijeme funkcionirati bez gradonačelnika'
Luka Stanzl/PIXSELL

Iako je još jučer za RTL rekao kako je on "non-stop na poslu od kada je izašao iz Remetinca" i da on nije "kancelarijski štakor", danas se u pratnji zamjenice Vesne Kusin i Ivice Lovrića pojavio u Gradskoj upravi

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je prvi puta, nakon šest mjeseci izbivanja, došao na posao u Gradsko poglavarstvo i sa suradnicima održao kratki radni sastanak.

Iako je još jučer za RTL rekao kako je on "non-stop na poslu od kada je izašao iz Remetinca" i da on nije "kancelarijski štakor", danas se u pratnji zamjenice Vesne Kusin i Ivice Lovrića pojavio u Gradskoj upravi.

"Oprez je majka mudrosti. Nećemo raditi nikakve probleme niti ljudi žele probleme. Vjerujem ljudima", odgovorio je Bandić na pitanje novinara kako je riješio problem komuniciranja s potencijalnim svjedocima u postupku koji se protiv njega vodi u aferi Agram.

Bandić je novinarima rekao da je u Gradskoj upravi održao kratki operativni sastanak, no o detaljima nije želio govoriti.

"Čut ćete sve, sve će se znati. Imali smo kratki, operativni sastanak, a sada idem popiti kavu sa zamjenicom Vesnom Kusin koja će me informirati što je bilo ovaj tjedan, što ćemo 'delati' za vikend i što ćemo idući tjedan. Stvari idu svojim tijekom", kazao je.

Bandić je također ustvrdio da je ustroj Grada Zagreba u zadnjih 15 godina napravljen tako da i bez gradonačelnika Grad može funkcionirati.

"Pucao bih si u glavu da Grad ne funkcionira i bez gradonačelnika jedno kraće vrijeme. To je ustrojeno tako da i bez gradonačelnika može funkcionirati jedno vrijeme. A uvijek s gradonačelnikom može bolje funkcionirati. Zato ćemo od danas funkcionirati još bolje", dodao je.

Na pitanje novinara kako mu je bilo nakon šest mjeseci vratiti se u Gradsku upravu, Bandić je odgovorio da mu je to vrijeme brzo prošlo.

"To mi je vrlo brzo prošlo. Kao da je bilo jučer", rekao je zagrebački gradonačelnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Doris Dragovic, Doris Pincic
  Omiljena pjevačica i voditeljica Doris&Doris: Pinčić se pohvalila fotografijom s obožavanom pjevačicom Dragović i saznala informacije koje su je šokirale

  Nije tajna da je voditeljica showa „Fittest Family“, Doris Pinčić Rogoznica velika obožavateljica lika i djela jedne od ponajboljih hrvatskih pjevačica Doris Dragović.

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Reci što misliš!