Novosti

sastanak na pantovčaku

Sindikati oduševljeni predsjednicom: 'I mi imamo problema s Milanovićem'

Sindikati oduševljeni predsjednicom: 'I mi imamo problema s Milanovićem'
Robert Anic/PIXSELL

'U više od tri godine sastali smo se s njim jedan i pol puta', kazao je Krešimir Sever koji je istim sintagmom kao i predsjednica Grabar-Kitarović opisao premijera kao nekoga 'tko osobne interese stavlja ispred državnih'

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je danas izaslanstvo čelnika sindikalnih središnjica. Svih šest prisutnih predstavnika sindikata oduševljeno je razgovorom s predsjednicom.

U izjavama nakon sastanka Vilim Ribič, Krešimir Sever, Ozren Matijašević i drugi istaknuli su kako i oni, kao i predsjednica, imaju problema u komunikaciji s premijerom Milanovicem.

"U više od tri godine sastali smo se s njim jedan i pol puta", kazao je Krešimir Sever koji je istim sintagmom kao i predsjednica Grabar-Kitarović opisao premijera kao nekoga "tko osobne interese stavlja ispred državnih".

Sindikati od predsjednice očekuju da probleme radnika posebno apostrofira na zajedničkoj sjednici Vlade.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Jasna Matić
  RASKOŠ TALENATA Zanimljiva i energična žena iz grada preselila se na selo - u kuću koju je sama osmislila

  Jasna Matić, sudionica showa „Tri, dva, jedan - kuhaj“, iznimno je svestrana žena, uspješna u čemu god se okuša; od ugostiteljstva, uređenja interijera, kao domaćica na večerama u svom domu..., a kako će se njezin jelovnik svidjeti ostalim natjecateljima, pogledajte u prvoj epizodi showa „Večera za 5 na selu“.

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Reci što misliš!