Novosti

maras brani premijera

'Predsjednica ne bi trebala puhati u jedra HDZ-u'

'Predsjednica ne bi trebala puhati u jedra HDZ-u'
Goran Stanzl/PIXSELL

Ministar poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a Gordan Maras kazao je kako predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović ne bi trebala 'puhati u jedra jednom političkom bloku'

Ministar poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a Gordan Maras izjavio je u utorak, komentirajući nedolazak premijera i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića na konzultacije kod predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, da su oni dosad održali dva sastanka i surađuju na razini predsjednice i premijera, a Grabar-Kitarović ne bi trebala koristiti svoju funkciju za 'puhanje u jedra jednom političkom bloku'.

"Neka surađuju i dalje, ali u okviru ovlasti koje imaju. Predsjednica i premijer moraju surađivati i oni će surađivati, da li na sjednici Vlade, da li u svojstvu premijera i predsjednice Republike na nekim drugim sastancima, i oko toga neće biti nikakvog problema", rekao je Maras novinarima nakon prezentacije Europskog socijalnog fonda.

VIŠE O TEMI:

 

Pritom je poručio kako Grabar-Kitarović ne bi trebala koristiti instituciju predsjednice Republike za 'puhanje u jedra jednom političkom bloku'.

"Pustimo politiku i izbore sa strane, jer kako drugačije shvatiti takve poruke koje je predsjednica jučer uputila, nego puhanje u jedra jednom političkom bloku", kazao je Maras te ironično dodao kako vjeruje da je Grabar-Kitarović 'puno toga korisnog čula od Tomislava Karamarka na sastanku u 10 sati'.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Jasna Matić
  RASKOŠ TALENATA Zanimljiva i energična žena iz grada preselila se na selo - u kuću koju je sama osmislila

  Jasna Matić, sudionica showa „Tri, dva, jedan - kuhaj“, iznimno je svestrana žena, uspješna u čemu god se okuša; od ugostiteljstva, uređenja interijera, kao domaćica na večerama u svom domu..., a kako će se njezin jelovnik svidjeti ostalim natjecateljima, pogledajte u prvoj epizodi showa „Večera za 5 na selu“.

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Reci što misliš!