Novosti

Stop političkim hapšenjima

'Bandićevci' najavili prikupljanje potpisa potpore šefu u Remetincu

'Bandićevci' najavili prikupljanje potpisa potpore šefu u Remetincu
Sanjin Strukic/PIXSELL

Klub liste grupe birača Milana Bandića sutra će početi prikupljati potpise podrške zagrebačkom gradonačelniku koji se ponovno našao iza rešetaka u Remetincu

Peticijom pod nazivom 'Stop političkim hapšenjima' Klub liste grupe birača Milana Bandića prikupljat će široku potporu građana za gradonačelnika koji je ponovno završio u Remetincu.

Predsjednica kluba Jelena Pavičić Vukićević istaknula je kako je riječ o političkoj i građanskoj inicijativi koja se organizirala kako bi se pružila podrška Milanu Bandiću, koji je istog dana kada je vraćen na dužnost opet završio iza rešetaka.

"Ne možemo smatrati da se dogodilo slučajno. Pozivam vas sutra ovdje u 12 sati na početak potpisivanja peticije 'Stop politickim hapšenjima'. Imat ćemo pet prvih vrlo zanimljivih potpisnika. Neka ostanu tajna do sutra. Imat ćemo štand na Jelačić placu i gradskim četvrtima", obrazložila je i dodala kako će peticiju biti moguće potpisati i putem weba.

"Činjenica je da su Bandiću vraćene njegove gradonačelničke dužnosti. Nadamo se da će to respektirati svi akteri u Hrvatskoj. Nadamo se da će on raditi svoj posao, posao za koji je i plaćen", dodala je.

U udruzi su se okupili Bandićevi prijatelji te pročelnici nekih gradskih ureda - od Silvija Novaka i Slavka Kojića do Ivice Lovrića.

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

  • Goran Jurenec
    'Puno bolji friz!' Gospodin Savršeni oduševio obožavateljice novom frizurom

  • COVER - RTL Direkt
    RTL Direkt

  • Vezani članci

    Reci što misliš!