Novosti

premijer čestitao uskrs

'Vrijeme za podsjećanje o istinitosti poruka o ljubavi i snošljivosti'

'Vrijeme za podsjećanje o istinitosti poruka o ljubavi i snošljivosti'
Davor Javorovic/PIXSELL

'Želim vam da blagdanske dane provedete radosno i mirno, u krugu obitelji i prijatelja. Svim kršćanskim vjernicama i vjernicima, u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, želim sretan i blagoslovljen Uskrs', navodi u čestitki Milanović.

Premijer Zoran Milanović uputio je danas uskrsnu čestitku svim hrvatskim građankama i građanima koji Uskrs slave prema gregorijanskom i julijanskom kalendaru, u kojoj ističe kako je uskrsno vrijeme za podsjećanje o istinitosti poruka o ljubavi i snošljivosti.

"Blagdan Uskrsa vrijeme je samoispitivanja kršćana izloženih izazovima suvremenoga svijeta, o svojoj ulozi u njemu, o osobnoj odgovornosti i vlastitome ponašanju. Vrijeme je to za podsjećanje o najvažnijim vjerskim, ali svejednako i svjetovnim načelima dobrote – o istinitosti poruka o ljubavi prema bližnjem i iskrenosti poruka o snošljivosti", navodi Milanović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Držeći se punog značenja i smisla tih načela i poruka, ističe premijer, lakše ćemo i brže prevladati sva nerazumijevanja i teškoće koje nam donosi svakodnevica te zajedništvom i uzajamnošću izgraditi bolju budućnost za sve građane Republike Hrvatske.

"Želim vam da blagdanske dane provedete radosno i mirno, u krugu obitelji i prijatelja. Svim kršćanskim vjernicama i vjernicima, u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, želim sretan i blagoslovljen Uskrs!", zaključuje u čestitki.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Doris Dragovic, Doris Pincic
  Omiljena pjevačica i voditeljica Doris&Doris: Pinčić se pohvalila fotografijom s obožavanom pjevačicom Dragović i saznala informacije koje su je šokirale

  Nije tajna da je voditeljica showa „Fittest Family“, Doris Pinčić Rogoznica velika obožavateljica lika i djela jedne od ponajboljih hrvatskih pjevačica Doris Dragović.

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Reci što misliš!