Novosti

NEOBIČAN GOST

Slovenac kupio 30 jastoga i pustio ih u more

Slovenac kupio 30 jastoga i pustio ih u more

Vlasnik jednog zadarskog restorana je ostao u čudu kad mu je gost rekao da će kupiti svih 60 jastoga i da ih želi vratiti u more.

ZADAR - Iako se vlasnici restorana susreću s raznim neobičnim prohtjevima svojih gostiju, jedan je zadarski ugostitelj ostao u čudu kad mu je gost rekao da će kupiti svih 60 jastoga te da ih želi pustiti u more, piše Slobodna Dalmacija.

Neobičan gost je bio Slovenac, a bio je u društvu s još troje odraslih i četvero djece. Vlasniku restorana Niko najprije je došla djevojčica koja je donijela svoj novčanik i rekla da želi kupiti jastoga i pustiti ga u more. Vlasnik Erik Pavin ju je pokušao odgovoriti rekavši joj da jastozi spavaju i da ih ne treba uznemiravati.

No, potom je došao njezin otac i rekao da će on platiti da se raka pusti u more. Otišli su ispred restorana i pustili ga. No, onda je Slovenac rekao da on zapravo želi kupiti svih 60 jastoga i osloboditi ih. No, polovica je već bila rezerevirana za tu večer pa je Slovenac kupio samo 30 jastoga.

Njegovo društvo, ali i ostali gosti restorana te neki mještani su se spustili do mora te su gledali oslobađanje. Slovenca je sve koštalo 1300 eura jer kilogram jastoga košta oko 600 kuna. Pavinu su rekli da im je to poseban gušt te da su slično učinili i nedavno u Grčkoj.

U istom je restoranu prije nekoliko dana i jedan Rus svome sinu ispunio želju pa je za dva dana kupio dva jastoga i pustio ih u more.  

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!