Kolumne / Zoran Šprajc

vožnja za 15 milijardi naših kuna

Bernardić se iskrcao iz Ininog 'jugića', ali s SDP-om nikad ne znaš - samo je frizura postojana

Ivan Vrdoljak i HNS još su uvijek u tom jugiću, ali oni se nadaju da će Plenković negdje na benzinskoj ostaviti Petrova pa će oni sjest na suvozačko mjesto

Zbog nedavne izjave premijera Plenkovića o preuzimanju Ine i skoka cijene njezine dionice, Zagrebačka burza je dionicu Ine stavila pod pojačani nadzor, a HANFA je objavila kako tom izjavom nije nastala i obveza objavljivanja javne ponude za preuzimanje Ine, obzirom da Vlada to više nije dužna učiniti, a razvidno je da se izjava predsjednika Vlade odnosila samo na namjeru otkupa dionica koje drži Mol, kaže se u priopćenju HANFA-e.

U međuvremenu, u SDP-u mijenjaju stajalište oko Ine. Nakon što je predsjednik stranke Davor Bernardić odmah dao podršku Vladi u namjeri preuzimanja Ine, potpredsjednik stranke Boris Lalovac danas ipak spušta loptu i kaže kako se ne slaže s otkupom MOL-ovih dionica jer nema jasnog plana s kojim novcem i strategijom se kani ući u taj posao.

Dakle, sad već možemo utvrditi da je od četvero putnika koji su se za 15 milijardi naših kuna odlučili provozati u Ininom Jugu 45, jedan odlučio izaći iz vozila, dakle Bernardić se iskrcao, ali s SDP-om nikad ne znaš, samo je frizura postojana.

Ivan Vrdoljak i HNS još su uvijek u tom jugiću, ali oni se nadaju da će Plenković negdje na benzinskoj ostaviti Petrova pa će oni sjest na suvozačko mjesto. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najgledaniji video

Izdvojeno

Reci što misliš!