Kolumne / Zoran Šprajc

komentar zorana šprajca

Poruka ministra Šustara djeci je jasna - ako imate novaca, što će vam škola!

Poruka djeci je jasna, u školu mora ići samo onaj tko nema novaca za skijanje, što ima smisla jer, ako imate novaca, šta će vam škola.

Ministar Predrag Šustar koji u svom kratkom mandatu nije napravio ništa osim štete odlazi sa stilom: povijest će ga pamtiti kao ministra obrazovanja koji je odlučio da polugodište prvi put počne - u četvrtak! 

Nakon školskih praznika, učenici će u klupe sjesti 12. siječnja, što pada na četvrtak. 

U ministarstvu kažu kako su morali tako napraviti zbog maturanata kojima nastava završava ranije pa u suprotnom ne bi uspjeli "odraditi" potreban broj radnih dana.

Ali, školama su dopustili da onima koji se u to vrijeme nalaze na skijanju opravdaju sate. Dakle, ako ste išli na Cmrok na sanjkanje, onda neopravdani. Ako ste išli baki na selo onda isto neopravdani. Ako ste sjedili kod kuće, isto neopravdani.

Poruka djeci je jasna, u školu mora ići samo onaj tko nema novaca za skijanje, što ima smisla jer ako imate novaca šta će vam škola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Nina Martina Korbar
  Proslavila Dan državnosti Nina Martina iz 'Života na vagi' zadivila sve novom fotografijom s bazena: Ovo su plodovi njenog truda

  "Nekad je teško ostati discipliniran i ustrajan, ali učim, trudim se i, zapravo, još uvijek otkrivam novu sebe", kazala je Nina Martina za RTL.HR u nedavnom intervjuu

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Reci što misliš!