Parlamentarni izbori 2015.

intervju pogledajte u rtl-u danas 18:30

Zoran Milanović ekskluzivno za RTL: 'Ej, pa mi smo se suprotstavili bankama i centrima moći. Očekujete to od ove vlade? Nema šanse'

U ekskluzivnom intervjuu koji je predsjednik SDP-a Zoran Milanović dao za RTL ponovio je svoje stavove o HDZ-u kao kriminalnoj i špijunskoj organizaciji, a komentirao je i novog mandatara Tihomira Oreškovića

U ekskluzivnom intervjuu koji je predsjednik SDP-a Zoran Milanović dao za RTL ponovio je svoje stavove o HDZ-u kao kriminalnoj i špijunskoj organizaciji, a evo kako je komentirao i novog mandatara Tihomira Oreškovića.

Što znate o gospodinu Oreškoviću?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Skoro ništa. On je vodio tu Plivu. Znam da su pregovaralo o akviziciji nekih tvrtki koje su u vlasništvu hrvatskih korporacija pa znam nešto o tijeku tih pregovora. Znam koju razinu autonomije je imao, vrlo mali. Što ne znači da nije stručan čovjek u tom svojem segmentu. Ali ovo je veće od života".

Očito ćemo ga imati priliku upoznati?

"Možda i nećemo. Ovo je prirodan centar odlučivanja bio u Hrvatskoj. Točno se znalo tko su ti ljudi i kome odgovaraju. Sad se ne zna. Ej, mi smo se suprotstavili bankama i centrima moći. Očekujete to od ove vlade? Nema šanse", rekao je Milanović.

Što je još Zoran Milanović otkrio Hrvoju Krešiću, je li zvao zastupnike Mosta i što kaže na pobunu u SDP-u - pogledajte u RTL-u Danas u 18:30 sati.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!