Parlamentarni izbori 2015.

usuglašavanje oko prijedloga

Most se odvojeno sastaje s HDZ-om i SDP-om, izvanredna skupština HRID-a

Most se odvojeno sastaje s HDZ-om i SDP-om, izvanredna skupština HRID-a
Patrik Macek/PIXSELL

I HDZ-ova i SDP-ova koalicija sastanke su, tvrde u Mostu, zatražile zbog usuglašavanja oko prijedloga Mosta sa sastanka koji je održan u ponedjeljak u Esplanadi

Most nezavisnih lista u srijedu u 14 sati sastat će se u Šibeniku s predstavnicima HDZ-ove Domoljubne koalicije u prostorijama HDZ-a, dok će u 15 sati u svojoj zagrebačkoj središnjici primiti predstavnike SDP-ove koalicije Hrvatska raste.

Sastanci se, kako je objavljeno na Facebook stranicama Mosta, organiziraju na zahtjev tih dviju koalicija.

I HDZ-ova i SDP-ova koalicija sastanke su, tvrde u Mostu, zatražile zbog usuglašavanja oko prijedloga Mosta sa sastanka koji je održan u ponedjeljak u Esplanadi. Most je tada pozvao na formiranje zajedničke vlade i predložio da se za mandatara izabere nestranački kandidat.

U srijedu u 17 sati održava se i izvanredni sabor Hrvatske inicijative za dijalog (HRID) Drage Prgometa, na kojemu bi se trebali utvrditi daljnji koraci u djelovanju stranke i odrediti smjernice u pregovorima oko formiranja vlade. Na saboru će izabrani zastupnici HRID-a iznijeti pojedinosti konzultacija s predsjednicom Republike Kolindom Grabar-Kitarović, održanim u ponedjeljak. Sabor HRID-a bit će otvoren za medije. 

Viber

Izdvojeno

 • 'Kad sam bila mlada i luda': Doris Pinčić Rogoznica objavila video od kojeg će vam srce ubrzano kucati
  #samozabava 'Kad sam bila mlada i luda': Doris Pinčić Rogoznica objavila video od kojeg će vam srce ubrzano kucati

  Video je postao hit na društvenim mrežama

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Reci što misliš!